Pentru fermieri si mai iscusiti! Utilizati cu incredere pachetele tehnologice GOLD la floarea-soarelui

15 febAstazi, va aducem, din nou, in atentie cultura de floarea-soarelui, o cultura indragita de fermieri si ale carei suprafete cresc an de an. Asa ca, la “capitolul” protectia culturii va recomandam 3 pachete tehnologice din categoria GOLD, si anume: GOLD GARDOPRIM, GOLD SILBA si GOLD REVELLER. Primele doua pachete contin cate doua erbicide, ce se pot folosi in preemergenta (Gardoprim Plus Gold si Silba), dar si in postemergenta (Leopard/Rango). Fata de celelalte doua pachete, GOLD REVELLER are in componenta sa fungicidul Reveller si erbicidul Leopard/Rango. Folosind aceste pachete veti avea o cultura curata, fara a avea probleme cu bolile si buruienile, asigurandu-va astfel o productie bogata si sanatoasa. Despre preturi, sunt pentru toate buzunarele, aceste pachete avand reduceri de peste 35%.

Asadar, pentru cei interesati de achizitionarea acestor pachete, va recomandam sa luati legatura cu reprezentantul de vanzari ALCEDO, din zona dumneavoastra agricola.

Echipa ALCEDO

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.