Pentru fermieri si mai iscusiti! Utilizati cu incredere pachetele tehnologice de la ALCEDO!

Scris de Echipa Alcedo

pachete-tehnologice-CEREALE-6De ce este important sa achizitionati si sa utilizati pachete tehnologice? Pentru ca pretul unui astfel de pachet este mult mai mic, in comparatie cu achizitionarea fiecarui produs in parte, dar si pentru ca un pachet poate contine chiar toate produsele de care aveti nevoie, la momentul optim, pentru cultura dumneavoastra.

In 2017, ALCEDO vine cu peste 60 de variante de pachete tehnologice pentru grau, porumb, floarea-soarelui si rapita, eficiente in combaterea buruienilor, bolilor, dar si a daunatorilor din culturile dumneavoastra. Pretul pachetelor variaza in functie de numarul de produse pe care le contine, si poate ajunge si la reduceri de aproape 40% fata de pretul de lista.

Astazi va prezentam 3 pachete tehnologice, recomandate in cultura de cereale paioase, si anume: Criza-n Tema, Pallas Rival si Rival Plus. Precizam ca aceste pachete contin fie erbicid, fungicid, insecticid si fertilizant foliar sau doar erbicide, ce fac parte din schema tehnologica ce se aplica, acum in primavara, la cereale paioase.

Pentru cei interesati de achizitionarea acestor pachete, va recomandam sa luati legatura cu reprezentantul de vanzari ALCEDO, din zona dumneavoastra agricola.

Echipa ALCEDO