Pentru fermieri si mai iscusiti! Utilizati cu incredere pachetele tehnologice BRONZE la cultura de porumb!

2 febDaca ieri am vorbit despre pachetele din cultura graului, astazi va prezentam pachetele tehnologice BRONZE, dedicate culturii de porumb. In ferma dvs., puteti opta pentru unul dintre cele 4 pachete tehnologice BRONZE, prezente in oferta ALCEDO: BRONZE Astral Turbo, BRONZE Lancelot Plus, BRONZE Ceredin Forte, BRONZE Astral Vector. Toate pachetele sunt la preturi foarte avantajoase, avand reduceri fata de pretul de lista de aproape 40%.

Porumbul este o cultura cu un grad ridicat de imburuienare, iar necombaterea buruienilor poate avea influenta negativa asupra productiei, pierderile variind intre 30 si 80 %.

Pentru cei interesati de achizitionarea acestor pachete, va recomandam sa luati legatura cu reprezentantul de vanzari ALCEDO, din zona dumneavoastra agricola.

Echipa ALCEDO

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.