Pentru fermieri si mai iscusiti! Utilizati cu incredere pachetele tehnologice BRONZE la cereale paioase!

13 febAstazi, va prezentam doua pachete tehnologice complete, pentru culturile de cereale paioase, nelipsite celor care doresc sa faca tehnologie ca la carte. Asadar, solutia iscusita oferita de ALCEDO consta in pachetele Bronze Topsin si Bronze Salvator. Pachetul Bronze Topsin a fost gandit, in asa fel incat, sa aveti la momentul optim toate produsele fitosanitare necesare, adica: erbicidul Rival Superstar 75 GD, fungicidele Topsin 500 SC si Bumper 25 EC, insecticidul Faster Gold, dar si fertilizantul Microfert-U. Si pachetul Bronze Salvator este o alta alternativa buna pentru fermierii care detin culturi de cereale paioase, asa ca si in acest pachet gasiti: erbicidul Rival Superstar 75 GD, fungicidele Salvator 25 EW si Bumper 25 EC, insecticidul Faster Gold si fertilizantul Microfert-U.

Retineti! Aceste doua pachete tehnologice le puteti cumpara la preturi avantajoase, cu reduceri substantiale de pana la 40%, iar utilizandu-le veti putea obtine productii sigure si de calitate. Asadar, pentru cei interesati de achizitionarea acestor pachete, va recomandam sa luati legatura cu reprezentantul de vanzari ALCEDO, din zona dumneavoastra agricola.

Echipa ALCEDO

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.