Pentru culturile horticole si nu numai, TOPSIN 500 SC, fungicidul iscusit impotriva unui spectru larg de agenti patogeni

Scris de Echipa Alcedo

Atentie! Suntem in “sezonul” patarilor si putregaiurilor la multe culturi. Asa ca, boli ca septorioza, fuzarioza, verticilioza, patarea alba la legume, antracnoza si fuzarioza la pepeni verzi si galbeni, fainarea la vita de vie sau rapanul, fainarea sau patarile la pomii fructiferi va pot crea mari probleme. Fara a face tratamente cu fungicide, culturile mentionate mai sus pot fi serios afectate de aceste boli, iar recoltele vor fi de slaba calitate sau chiar compromise. In acest context, nu uitati ca avem ca solutie utilizarea lui TOPSIN 500 SC, fungicid fabricat in Romania. Retineti! TOPSIN 500 SC este absorbit rapid de plante prin frunze si radacini, cu un foarte bun efect preventiv si curativ fata de un spectru larg de agenti fitopatogeni care provoaca boli ale plantelor cu infectie de suprafata si sistemica. Eficacitatea cea mai buna se obtine cand tratamentele se aplica preventiv, inainte sau la aparitia primelor simptome de boala.

Despre eficacitatea acestui fungicid, dozele omologate si bolile combatute, aflati de la dr. ing. Sorin STEFAN, director tehnic ALCEDO, vizionand filmuletul de mai jos.

Echipa ALCEDO