Pentru culturile de porumb si floarea-soarelui, NUPRID AL 600 FS, protectie buna impotriva daunatorilor periculosi ce ataca aceste culturi

Oricine stie ca, o samanta sanatoasa si de calitate inseamna productii bune. Pentru culturile ce le veti infiinta in aceasta primavara, porumb si floarea-soarelui, va recomandam utilizarea lui NUPRID AL 600 FS. La porumb, pentru viermii sarma se folosesc 6 l/t, iar  pentru ratisoara (Tanymecus dilaticollis) 8 l/t. Pentru floarea-soarelui, NUPRID AL 600 FS se recomanda utilizarea in doza de 10 l/t pentru a combate gargarita frunzelor sau viermii sarma.

Mai multe informatii legate de acest produs, le puteti afla vizionand filmuletul de mai jos:

Echipa ALCEDO

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.