Pentru culturile de legume, plantatiile de pomi si vita de vie, TOPSIN 500 SC, solutia perfecta pentru o eficienta maxima!

Scris de Echipa Alcedo

Dupa o perioada mai mult ploioasa, iata ca meteorologii anunta ca urmeaza zile fara precipitatii, moment oportun pentru a efectua tratamente fitosanitare la legume, pomi si vita de vie, fie preventiv sau daca observati semne de boala. Asa ca, daca sesizati simptome de fainare, fuzarioza, verticilioza, septorioza, antracnoza, noi va oferim solutia eficienta: tratamente cu fungicidul TOPSIN 500 SC.  Cunoscut si apreciat de multi fermieri, va reamintim ca acest fungicid il gasiti in portofoliul de produse al companiei ALCEDO. Precizam ca TOPSIN 500 SC are actiune fungicida, de contact si sistemica, fiind absorbit de plante prin frunze si radacini. De asemenea, are un foarte bun efect preventiv si curativ fata de un spectru larg de agenti fitopatogeni care provoaca boli ale plantelor, cu infectie de suprafata si sistemica. Referitor la compatibilitate, va spunem ca se poate aplica in amestec cu alte produse fungicide si/sau insecticide, cu exceptia celor alcaline, precum si cu fertilizanti foliari (MICROFERT-U, MICROFERT-Zn si cei din gama FOLIMAX – recomandarile vor fi in functie de cultura, faza de vegetatie si scopul dorit).

Despre bolile pe care le combate, dar si dozele omologate trebuie retinut ca:

– in cazul aparitiei fuzariozei, verticiliozei, septoriozei, antracnozei, in culturile de tomate, castraveti, ardei sau vinete, folositi o concentratie de 0,07%-0,14%;

– la pepenii verzi si galbeni, in concentratie de 0,07%-0,14%;

– la vita de vie, pentru fainare puteti sa stropiti cu TOPSIN 500 SC, in doza de 1,5 l/ha in 1.000 l/apa;

la mar si par se poate folosi in concentratie de 0,14% impotriva rapanului, fainarii, patarii albe a frunzelor si patarii brune a frunzelor.

Desi, in news-ul de astazi vorbim despre culturile de legume, plantatiile de pomi si vita de vie, va reamintim ca acest fungicid se foloseste si pentru cereale paioase, rapita si floarea-soarelui.

Pentru cei interesati de acest produs, va rugam sa contactati reprezentantul ALCEDO din zona dumneavoastra agricola sau sa intrati pe site-ul www. alcedoltd.ro/Sectiunea PRODUSE.

Echipa ALCEDO

 

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.