Pentru culturi sigure si sanatoase la cereale paioase, efectuati tratamentul semintelor cu PACHETUL LANGIS AMIRAL PROFFY+ !

Cu totii stim ca, fara o samanta de calitate, si un tratament adecvat impotriva daunatorilor din sol, dar si a bolilor cu transmitere prin samanta, startul unei culturi poate fi afectat si, in consecinta, rezultatul poate fi diminuarea productiei, sau chiar intoarcerea culturii.

Pentru culturile de cereale paioase pe care le veti infiinta in aceasta toamna, ALCEDO vine cu PACHETUL ISCUSIT LANGIS AMIRAL PROFFY+. Acesta contine: insecticidul LANGIS (300 g/l cipermetrin), fungicidul AMIRAL PROFFY 6 FS (tebuconazol 60 g/l), dar si fertilizantul foliar MICROFERT-U.
Insecticidul LANGIS este destinat tratamentului semintelor de grau, orz, dar si porumb si floarea-soarelui, pentru combaterea viermilor sarma (Agriotes spp.), omologat la cereale paioase in doza de 2,5 l/t samanta. 
AMIRAL PROFFY 6 FS este un fungicid sistemic, si se foloseste pentru combaterea malurii comune si fuzariozei la grau, secara si triticale, si a taciunelui zburator si sfasierii frunzelor la orz si orzoaica, in doza de 0,5 l/t samanta. Despre fertilizantul MICROFERT-U va spunem ca are dublu rol. Poate fi utilizat ca “starter” in tratamentul semintelor de cereale paioase de toamna, dar si ca un “protector” al substantei active insecticide (cipermetrin), aplicandu-se in doza de 2,5 l/t samanta.

Pentru mai multe detalii despre acest pachet, va rugam sa apelati la reprezentantii ALCEDO din zona dumneavoastra agricola sau ramaneti conectati la intreaga oferta ALCEDO direct de pe telefonul mobil, cu ajutorul aplicatiei ALCEDO pentru fermieri iscusiti, disponibila acum din AppStore sau Google Play: http://aplicatia.alcedoltd.ro/

Echipa ALCEDO

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.