Pentru cultura dvs. de rapita incercati noile “pachete iscusite”, de la ALCEDO!

Incepand cu aceasta toamna, pe langa produsele si semintele iscusite, compania ALCEDO vine in sprijinul dumneavoastra si cu “pachetele iscusite”. De ce este important sa achizitionati si sa utilizati pachetele tehnologice? Pentru ca pretul unui astfel de pachet este mult mai mic, in comparatie cu achizitionarea fiecarui produs in parte, dar si pentru ca un pachet poate contine chiar toate produsele de care aveti nevoie, la momentul optim, pentru cultura dumneavoastra. In aceasta toamna, ALCEDO vine cu peste 32 de variante de pachete iscusite pentru rapita, eficiente in combaterea buruienilor, bolilor, dar si a daunatorilor din culturile dumneavoastra. Pretul pachetelor variaza in functie de numarul de produse pe care le contine, si poate ajunge si la reduceri de aproape 40% fata de pretul de lista. Pachetele iscusite RAPITA DUO SALVATOR FASTER GOLD, RAPITA DUO SALVATOR KARIS, RAPITA DUO SALVATOR FASTER contin cate un fungicid si un insecticid, si fac parte din schema tehnologica ce se aplica acum, in toamna, la rapita. Costul unor astfel de pachete incepe de la 42.90 lei/ha.

Pentru cei interesati de achizitionare, va recomandam sa luati legatura cu reprezentantul de vanzari ALCEDO, din zona dumneavoastra agricola.

Echipa ALCEDO

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.