Pentru cultura de porumb, ALCEDO vine in ajutorul fermierilor iscusiti cu 6 hibrizi de porumb

Specialistii ALCEDO au selectat cu multa grija hibrizii de porumb din portofoliul iscusit. Recomandarile noastre pentru acest sezon sunt: RGT HIMALAYAXX (FAO 320), ALEXXANDRA DUO (FAO 340), DRAGSTER (FAO 340), RGT HEXXAGONE (FAO 360), LG 31.377 (FAO 370), MAS 49 P (FAO 400). Sunt hibrizi pe care ii recomandam cu toata increderea, deoarece au trecut “testul campului”. Impreuna cu o tehnologie ca la carte, au confirmat in testarile din productie.

Nu uitati si de PRODUSELE si INGRASAMINTELE ISCUSITE care isi gasesc loc in tehnologia acestei culturi!

Pentru mai multe detalii despre oferta noastra va rugam sa apelati la reprezentantii ALCEDO din zona dumneavoastra. Informatii gasiti si in aplicatia ALCEDO, disponibila in AppStore sau Google Play: http://aplicatia.alcedoltd.ro/

Echipa ALCEDO

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.