Pentru ca deja a inceput semanatul mazarii, venim cu recomandari!

Desi meteorologii au anuntat cod galben de ninsori pentru 36 de judete, peste trei sferturi din tara aflandu-se sub avertizarea celor de la ANM, iata ca in sudul tarii este uscat si se seamana mazare.

Ce soi de mazare au ales fermierii harnici? Bineinteles, un soi iscusit: VOLT. Semanatul acestui soi se face primavara devreme, cand temperatura in sol, la adancimea de semanat, este de 4-5°C, la o adancime cuprinsa intre 5-6 cm pe solurile cu umiditate sau 7 cm pe solurile cu umiditate redusa. VOLT este un soi timpuriu cu bobul galben, foarte rezistent la frig si la cadere si cu un potential de productie ridicat.

Pentru mai multe detalii despre oferta noastra va rugam sa apelati la reprezentantii ALCEDO din zona dumneavoastra. Informatii gasiti si in aplicatia ALCEDO, disponibila in AppStore sau Google Play: http://aplicatia.alcedoltd.ro/

Echipa ALCEDO

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.