Pentru bolile care ataca frunzele, tulpina, dar si calatidiul florii-soarelui, Fungicidul TOPSIN 500 SC, solutia eficienta si sigura de combatere!

Daca in news-ul de ieri, v-am prezentat doua fungicide eficiente in combaterea bolilor la floarea-soarelui, PRIORI XTRA si REVELLER, astazi venim cu o alta recomandare, si anume, TOPSIN 500 SC. Acesta este un produs fabricat in Romania, si puteti sa-l aplicati atat impotriva bolilor care ataca frunzele si tulpina, dar si impotriva putregaiurilor care ataca in special calatidiul. TOPSIN 500 SC este un fungicid absorbit rapid de plante prin frunze si radacini, cu un foarte bun efect preventiv si curativ.

Despre eficacitatea acestui fungicid, dozele omologate si bolile combatute, aflati de la dr. ing. Sorin STEFAN, director tehnic ALCEDO, vizionand filmuletul de mai jos.
Echipa ALCEDO

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.