Pentru aceasta toamna

Scris de Echipa Alcedo

Pentru aceasta toamna,
Hibrizi noi de rapita in portofoliul de “Seminte iscusite”, de la ALCEDO!

Dupa cum bine stiti, rapita se inscrie printre cele mai pretentioase culturi agricole, fiind necesara acordarea unei atentii deosebite in ceea ce priveste bolile, buruienile si daunatorii din camp. Asadar, pe langa tratamentele fitosanitare, este foarte important sa alegeti hibrizi performanti, care sa va asigure o cultura sanatoasa si in final, un spor de productie.

Pentru aceasta toamna, ALCEDO vine pentru fermierii iscusiti cu 4 hibrizi noi de rapita, de la companii precum BASF, DONAU SAAT si EURALIS. Asadar, pe langa hibridul TREZZOR de la RAGT, prezent deja de 2 ani in portofoliul de seminte iscusite, din aceasta toamna veti gasi hibrizii: ES VITO, InV 1022, InV 1266 CL si PRESIDENT. Acesti 4 hibrizi noi sunt tratati cu INTEGRAL PRO (Bacillus amyloliquefaciens tulpina MIB600), ce are si actiune fungicida, perturband dezvoltarea hifelor ciupercilor patogene in urma contactului acestuia cu agentul patogen de la suprafata frunzelor. Este important de stiut ca, toti acesti hibrizi prezinta insusiri fiziologice deosebite. Sunt hibrizi de ultima generatie, cu rezistenta buna la iernare, la inghet, vigoare buna la rasarire, indici de calitate superiori, care, in final, se traduc  in productii bune pentru fermierii nostri.

Pentru mai multe detalii despre acesti hibrizi de rapita, va rugam sa apelati la reprezentantii ALCEDO din zona dumneavoastra. Informatii gasiti si in aplicatia ALCEDO, disponibila in AppStore sau Google Play: http://aplicatia.alcedoltd.ro/.

Echipa ALCEDO