Pentru a evita aparitia carentelor nutritionale la plante, folositi in culturile dumneavoastra fertilizantii din gama FoliMAX!

Nu mai este un secret pentru nimeni ca fertilizarea foliara reprezinta o veriga tehnologica extrem de importanta pentru cresterea si dezvoltarea plantelor, asigurandu-le, totodata, elementele nutritive de care acestea au nevoie, mai ales in perioadele critice de nutritie. Asa ca, in news-ul de astazi, va recomandam fertilizantii din gama FoliMAX, fertilizanti pe care puteti sa-i aplicati in culturi ca: leguminoase pentru boabe (mazare, soia), porumb, floarea-soarelui, grau si rapita.

In tabelul de mai jos, gasiti cultura, precum si produsul si doza recomandata.

Cultura Produsul + Doza
Leguminoase pentru boabe (mazare, soia) FoliMAX BorON Plus 1 kg/ha + 0,5 litri/ha FoliMAX Molibden
Porumb FoliMAX FirstN 3 litri/ha + 1,0 litru/ha FoliMAX Proteus
Floarea-soarelui FoliMAX Oleo 2,5 kg/ha + 1,0 kg/ha FoliMAX BorON Plus + 0,4 litri/ha FoliMAX Molibden
Grau (inainte si dupa inflorire) FoliMAX Ecosol  2,5 kg/ha + 1,0 kg/ha FoliMAX CerealsMIX
Rapita FoliMAX Oleo 2,5 kg/ha + 1,0 kg/ha FoliMAX BorON Plus+ 0,4 litri/ha FoliMAX Molibden

Pentru mai multe detalii despre acesti fertilizanti, puteti sa luati legatura cu reprezentantul Fertinova, dr. ing. Cristian Urzica (office.fertinova@rdsmail.ro) sau reprezentantul ALCEDO din zona dumneavoastra agricola.

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.