Pentru a avea culturi de cereale paioase curate, va recomandam aplicarea unui erbicid inca din toamna!

Scris de Echipa Alcedo

Ingrijirea culturilor de cereale paioase inca din toamna este o necesitate, mai ales in conditiile unor toamne si ierni mai blande, iar un pas foarte important pentru a avea culturi curate si sigure este erbicidarea inca din toamna.

O solutie eficienta, cu protectie de lunga durata, v-o ofera erbicidul RIVAL TOP 20 SG. Eficacitatea erbicidului este maxima in doza de 30 g/ha, cand produsul este aplicat in stadii timpurii de dezvoltare ale buruienilor anuale si perene, la culturile de grau, orz, triticale si ovaz.

Pentru a avea un spectru mai mare de combatere a buruienilor puteti aplica, pe langa erbicidul RIVAL TOP 20 SG, si alte erbicide, precum FENOVA SUPER, SENIOR, KINARA sau ADIUNKT 500 SC, pe care le gasiti si in PACHETELE TEHNOLOGICE de la ALCEDO pentru CEREALE PAIOASE.

Mai multe Sfaturi iscusite pentru culturile de cereale paioase gasiti in Catalogul de toamna Alcedo, disponibil aici: https://alcedo.ro/noul-catalog/

Pentru mai multe detalii despre oferta noastra va rugam sa apelati la reprezentantii ALCEDO din zona dumneavoastra. Informatii gasiti si in aplicatia ALCEDO, disponibila in AppStore sau Google Play: https://aplicatia.alcedo.ro/

Echipa ALCEDO