PASO – soi de orz iscusit de la ALCEDO

PASO – soi de orz iscusit de la ALCEDO

PASO este un soi semitimpuriu de orz de toamna pe sase randuri, ce poate fi cultivat in toate zonele de cultura ale orzului din Romania. Talia plantelor este medie si are o rezistenta foarte buna la cadere. In ceea ce priveste bolile, are o toleranta buna la sfasierea frunzelor (Pyrenophora teres) si la arsura frunzelor (Rynchosporium secalis). De ce vi-l recomandam? Pentru ca este un soi testat in conditiile de cultura din tara noastra si inregistrat in Catalogul Oficial al Plantelor de Cultura din Romania in anul 2015. Totodata, are si o productivitate ridicata. Densitatea optima este de 380-400 boabe germinabile/mp.

In acest an, samanta vine tratata cu pachetul LANGIS AMIRAL PROFFY PLUS, care cuprinde insecticidul LANGIS (300 g/l cipermetrin), fungicidul AMIRAL PROFFY 6 FS (tebuconazol 60 g/l) si fertilizantul MICROFERT-U, o solutie iscusita pentru tratamentul semintelor de cereale paioase.

Pentru mai multe informatii despre aceste produse, va rugam sa apelati la reprezentantii ALCEDO din zona dumneavoastra agricola sau ramaneti conectati la intreaga oferta ALCEDO direct de pe telefonul mobil, cu ajutorul aplicatiei ALCEDO pentru fermieri iscusiti, disponibila acum din AppStore sau Google Play: http://aplicatia.alcedoltd.ro/

Echipa ALCEDO

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.