Pana pe 31 octombrie, plati pentru motorina

Scris de Echipa Alcedo

tractPentru cei care au depus, cererile pentru motorina, Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA), informeaza ca in perioada 28-31.10.2014, efectueaza plata aferenta cererilor depuse in trimestrul II – 2014, pentru ajutorul de stat acordat pentru motorina utilizata in agricultura.

Platile se fac in baza HG nr. 763/2013 pentru aprobarea normelor metodologice privind acordarea unui ajutor de stat pentru motorina utilizata in agricultura, cu modificarile si completarile ulterioare.

Potrivit APIA, suma totala platita va fi de 121.767.710,32 lei, cu sursa de finantare de la bugetul national, pentru un numar de 13.594 beneficiari. Agentia precizeaza ca pana acum a fost deja achitata suma totala de 73.993.948,23 lei, pentru un numar de 8.000 de beneficiari.

sursa: agroinfo.ro

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.