Pana acum s-au depus 880.000 de cereri pentru platile pe suprafata

Scris de Echipa Alcedo

Pana la data de 15 iunie, aproximativ 880.000 de fermieri si-au depus cererile pentru platile pe suprafata. Suprafata totala pentru care s-au solicitat aceste subventii a fost cu 1,1 mil de hectare mai mica decat cea inregistrata anul trecut, respectiv 8,7 milioane de hectare anul acesta, comparativ cu 9,8 milioane de hectare, anul trecut. APIA va mai primi in continuare cereri pana pe 9 iulie, insa de aceasta data, solicitantii vor suporta penalitati de 1% pe zi pentru fiecare zi de intarziere.

Anuntul a fost facut de ministrul Daniel Constantin, care a precizat ca: „Pana in prezent, comparativ cu anul trecut, avem 880.000 de beneficiari care, fie au inregistrat si inchis cererile, fie cererile au fost digitizate, pe o suprafata de 8,6-8,7 milioane hectare, comparativ cu 9,8 milioane hectare cate am avut anul trecut. Suntem aproape, dar nu la nivelul la care mi-as fi dorit”.

sursa: agroromania.manager.ro

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.