Pachetul tehnologic Bronze Mystic- asigura protectia culturilor de cereale paioase  

Vreti sa va protejati cultura impotriva bolilor, daunatorilor si buruienilor avand la dispozitie tehnologia necesara pentru tratamentul culturii de cereale paioase, la un pret avantajos? Apelati la produsele din pachetul Bronze Mystic. Achizitionand acest pachet veti avea la dispozitie erbicidul Rival Superstar 75 GD (sau la alegere Rival Star 75 GD ori Rival 75 GD), fungicidele Mystic 250 EC si Bumper 250 CE, insecticidul Faster 10 CE si fertilizantul foliar Microfert-U.

Despre erbicidul Rival Superstar 75 GD trebuie sa stiti ca actioneaza ca un erbicid sistemic, selectiv fata de cerealele paioase, ce se foloseste in doza de 0,02 kg/ha. Rezultatele cele mai bune se obtin in perioada optima de erbicidare. Cele doua fungicide Mystic 250 EC si Bumper 250 CE au actiune sistemica, fiind foarte repede absorbite de plante prin frunze si radacini. Mystic 250 EC se foloseste in doza de 0,50 l/ha, iar Bumper 250 CE, in doza de 0,50 l/ha. Referitor la Faster 10 CE, va putem spune ca este un insecticid, ce combate cu succes daunatorii, atat prin contact, cat si prin ingestie si se utilizeaza in doza de 0,15 l/ha. Despre fertilizantul foliar Microfert-U trebuie precizat ca, datorita compozitiei nutritionale complexe, stimuleaza cresterea si dezvoltarea plantelor, ajutand la obtinerea de sporuri de productie. Acesta se foloseste in doza de 3,00 l/ha.

Cumparand pachetul Bronze Mystic veti economisi atat timpul, cat si banii dumneavoastra. Pentru pachetul Bronze Mystic se obtine o reducere de 28,09% la indeplinirea conditiilor contractuale, ajungandu-se la un cost de 159.90 RON/ha fara TVA. De asemenea, pentru cei care doresc sa participe in cadrul programului ALCEDO “Cumperi, acumulezi puncte, castigi garantat!!!”, pachetul poate fi achizitionat la pretul de 222.35 RON/ha, fara TVA, acumuland un numar de 200 de puncte.

Asadar, daca sunteti interesati de achizitionarea acestui pachet,  va recomandam sa luati legatura cu reprezentantul de vanzari ALCEDO din zona dvs. sau sa consultati site-ul www.alcedoltd.ro, sectiunea PRODUSE.

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.