Pachetul MIZONA DUO asigura eficacitate excelenta impotriva principalelor boli intalnite la grau si orz

Scris de Echipa Alcedo

Pentru o tehnologie completa si complexa a culturilor de cereale paioase, specialistii ALCEDO au pregatit si pentru aceasta primavara consacratele PACHETE ISCUSITE, care contin atat produse deja cunoscute de fermierii iscusiti (gama RIVAL, gama FASTER, gama MICROFERT etc.), cat si noutati, cum ar fi pachetul MIZONA DUO.

In noul Catalog ALCEDO (disponibil online aici) gasiti o gama larga de PACHETE TEHNOLOGICE la PRETURI AVANTAJOASE, pentru culturi iscusite de cereale paioase, dar nu numai. Rasfoiti-l si va veti convinge!

Noutatea pentru culturile de cereale paioase este pachetul MIZONA DUO, ce contine fungicidele Mizona si Flexity. Mizona asigura o eficacitate excelenta impotriva principalelor boli intalnite la grau si orz. Aplicat impreuna cu Flexity confera siguranta pana la al doilea tratament, dar si flexibilitate in aplicare, fiind solutia completa pentru primul tratament la cereale paioase, intrucat combate intregul spectru de boli care apar primavara devreme.

Pentru mai multe detalii despre oferta noastra va rugam sa apelati la reprezentantii ALCEDO din zona dumneavoastra. Informatii gasiti si in aplicatia ALCEDO, disponibila in AppStore sau Google Play: https://aplicatia.alcedo.ro/

Echipa ALCEDO