Pachetul Bronze Rapita Mystic asigura protectia culturii de rapita de atacul bolilor si al daunatorilor

Scris de Echipa Alcedo

Azi, va prezentam pachetul tehnologic Bronze Rapita Mystic, un pachet avantajos din punct de vedere financiar, dar si al continutului. Acesta este un pachet comercializat de Alcedo si compus din doua produse, dupa cum urmeaza:

– fungicidul Mystic 250 EC, cu substanta activa, tebuconazol, este un fungicid sistemic ce se aplica primavara in timpul vegetatiei, impotriva putregaiului alb, putregaiului cenu]iu, alternariozei si fainarii, in doza de 1,00 l/ha.

-insecticidul Kaiso Sorbie 5 EG, avand substanta activa lambda-cihalotrin, actioneaza atat prin contact cat si prin ingestie asupra unui numar mare de insecte daunatoare, avand, de asemenea, si actiune ovicida. Insecticidul are efect de soc si distrugere rapida a insectelor daunatoare si se foloseste in doza de 0.15 kg/ha.

Pentru pachetul Bronze Rapita Mystic se obtine o reducere de 27,14% la indeplinirea conditiilor contractuale, ajungandu-se la un cost de 94.90 RON/ha fara TVA. De asemenea, pentru cei care doresc sa participe in cadrul programului ALCEDO “Cumperi, acumulezi puncte, castigi garantat!!!”, pachetul poate fi achizitionat la pretul de 130.25 RON/ha, fara TVA, acumuland un numar de 110 de puncte.

Asadar, daca sunteti interesati de achizitionarea acestui pachet, va recomandam sa luati legatura cu reprezentantul de vanzari ALCEDO din zona dvs. sau sa consultati site-ul www.alcedoltd.ro, sectiunea PRODUSE.