Pachetele “iscusite” de la ALCEDO pentru rapita, cheia unor culturi sanatoase!

Mai este putin timp pana la infiintarea culturilor de rapita, iar intretinerea acestora reprezinta una dintre marile preocupari ale fermierilor. Dupa cum v-am obisnuit, la ALCEDO gasiti cele mai iscusite pachete tehnologice ce va vor ajuta sa aveti culturi lipsite de boli, buruieni sau daunatori.

In news-ul de astazi, va prezentam patru pachete tehnologice, destinate combaterii buruienilor din rapita, si anume: RAPITA DUO SALSA LONTREL, RAPITA DUO MAGISTRAL CLOMATE, RAPITA DUO SALSA CLIOPHAR si RAPITA DUO SALSA GALERA. Toate aceste pachete sunt formate din doua erbicide ce se recomanda a fi folosite in TANK MIX, pentru o cultura de rapita curata.

Atentie! Daca dupa semanat aveti un sol care este reavan, cu umiditatea optima, este bine sa efectuati erbicidarea in preemergenta, inainte de rasarirea culturii de rapita, folosind pachetul MAGISTRAL 50 SC + CLOMATE. Acest pachet va scapa de buruienile problema ca: iarba barboasa, turita, stir, traista ciobanului, rocoina, ciumafaia, mac, iarba vantului, etc. Insa, daca aveti o toamna secetoasa puteti utiliza in postemergenta timpurie erbicidul GALERA SUPER care combate: palamida, mac, musetel, trei-frati-patati, zarna, rocoina, etc. Daca buruienile rasarite in toamna sunt si altele decat cele pe care le combate GALERA SUPER, il puteti amesteca cu erbicidul SALSA, care combate buruieni ca: mustar salbatic, ridichea salbatica, traista ciobanului, brancuta, pungulita. De asemenea, mai exista si alte doua variante precum: SALSA+LONTREL sau SALSA+CLIOPHAR 300 SL, erbicidele LONTREL si CLIOPHAR actionand asupra palamidei, musetelui, susaiului, hriscai si troscotului.

Retineti! Cheia succesului unei culturi ce-ti ofera productii bune consta in erbicidarea inca din toamna. Referitor la pretul de achizitie, acesta porneste de la 195.90 RON/ha, iar reducerile ajung pana la 33.10%.

Pentru cei interesati de cumpararea acestor pachete, va recomandam sa luati legatura cu reprezentantul de vanzari ALCEDO din zona dumneavoastra agricola.

Echipa ALCEDO

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.