Pachetele “iscusite” CRIZA-N TEMA, pentru o rapita sanatoasa!

Acolo unde rapita a rasarit deja, aceasta este expusa la atacul daunatorilor, bolilor, dar si a buruienilor. Recomandarea zilei de la ALCEDO sunt pachetele iscusite CRIZA-N TEMA, si anume: CRIZA-N TEMA SALVATOR, CRIZA-N TEMA KARIS SI CRIZA-N TEMA, ce contin cele mai bune produse de care aveti nevoie pentru o cultura de rapita sanatoasa. Este important de retinut, ca aplicarea unui fungicid, inca din toamna, cum este SALVATOR 25 EW, pe care-l gasiti in toate cele trei pachete (doza de 0,5 l/ha) va asigura un control maxim asupra putregaiului alb, alternariozei, putregaiului uscat, putregaiului cenusiu, fainarii, avand, de asemenea, si un efect de regulator de crestere a rezistentei plantelor la iernare. Atentie! Fungicidul SALVATOR 25 EW poate fi asociat cu unul dintre insecticidele prezente in pachet, daca exista simptomele unui atac de daunatori in rapita. Cu ce insecte va puteti confrunta, acum in toamna? Pot fi probleme cu puricii de pamant, larvele viespei rapitei (care deja au atacat puternic in anumite zone agricole din tara), si mai rar, insa si el face prapad, fluturele alb al verzei. Referitor la buruieni, va putem spune ca erbicidul (LEOPARD/RANGO) prezent in pachet va ajuta sa scapati, cu succes, de buruienile monocotiledonate anuale din culturile de rapita, inclusiv samulastra de grau. Pachetele sunt formate din: fungicidul SALVATOR 25 EW, unul din insecticidele FASTER GOLD 50 EC, KARIS 10 CS sau FASTER 10 CE, si la alegere erbicidul LEOPARD sau RANGO. Pretul unui astfel de pachet porneste de la 105.90 RON/ha, avand o reducere de 40.03%.

Pentru cei interesati de achizitionarea acestor pachete, va recomandam sa luati legatura cu reprezentantul de vanzari ALCEDO, din zona dumneavoastra agricola.

Echipa ALCEDO

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.