Pachete iscusite complete si complexe pentru rapita, de la ALCEDO

Rapita este cultura care aduce primii bani in ferma, si de aceea din ce in ce mai multi fermieri opteaza pentru aceasta cultura. In fiecare an au aparut noi hibrizi, facand ca si tehnologiile de cultura sa evolueze intr-un ritm accentuat. Pentru utilizare, in aceasta toamna ALCEDO propune fermierilor “pachetele iscusite” din gama GOLD, si anume: GOLD LONTREL, GOLD LONTREL FASTER, GOLD MAGISTRAL, GOLD MAGISTRAL FASTER, GOLD GALERA, GOLD GALERA FASTER, GOLD TERIDOX, GOLD TERIDOX FASTER. Ce au in comun aceste pachete? Sunt destinate utilizarii in toamna, contin cate un fungicid, un insecticid, dar si un erbicid, maxim doua. Alegerea pentru un pachet cu unul sau cu doua erbicide se face in functie de conditiile din camp. Important este sa aplicati acea tehnologie, care va ajuta sa aveti o cultura libera de buruieni.

Un fungicid in toamna la rapita este obligatoriu. Noi va recomandam fungicidul SALVATOR care este prezent in toate pachetele, si care va “salveaza” rapita de boli, precum: putregaiul alb, alternarioza, putregai uscat, putregai cenusiu, fainare, avand, de asemenea, efect de regulator de crestere a rezistentei plantelor la iernare. Insecticidele FASTER 10 CE si FASTER GOLD 50 EC combat larva viespei rapitei si puricii de pamant. La erbicidare, in functie de conditiile de umiditate din camp, fermierii au posibilitatea sa aleaga intre: MAGISTRAL, CLOMATE, SALSA, LONTREL, GALERA SUPER si TERIDOX. Aceste erbicide va ajuta sa scapati atat de buruienile graminee, cat si de buruienile cu frunza lata, care isi fac aparitia inca din toamna.

Pretul acestor pachete porneste de la 234.90 RON/ha, iar reducerile obtinute pot ajunge pana la 34,94%.

Pentru cei interesati de achizitionare, va recomandam sa luati legatura cu reprezentantul de vanzari ALCEDO, din zona dumneavoastra agricola.

Echipa ALCEDO

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.