Ordin MADR privind aplicarea produselor fitosanitare prin pulverizare aeriana

avionGuvernul Romaniei impreuna cu Ministrul Agriculturii, al Mediului si al Sanatatii au emis un Ordin privind aprobarea listei cu produse de protectie a plantelor autorizate in vederea aplicarii prin pulverizare aeriana. Asadar, produsele care pot fi aplicate prin pulverizare aeriana sunt: Biscaya 240 OD, Decis 25 WG, falcon 460 EC, Folicur Solo 250EW, Nominee 400 SC, Profiler 71,1 WG, Zantara 216 EC, Karate Zeon si Dimilin 48 SC.

Potrivit informatiilor aparute pe site-ul Ministerului Agriculturii, prezentul Ordin se publica in Monitorul Oficial, partea I.

sursa: madr.ro

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.