Oportunitatile, dar si provocarile acestui sezon agricol, discutate de catre specialistii Alcedo si fermieri

In ultimele zile, specialistii ALCEDO s-au intalnit cu fermierii din nord-vestul tarii si cei din judetul Ilfov, pentru a discuta despre oportunitatile, dar si provocarile pe care le intampina in fermele lor. S-au impartasit idei si experiente, s-au pus intrebari si, cel mai important, s-au gasit solutii, in contextul acestui an agricol.

Subiectele abordate au fost diverse, de la PROTECTIA CULTURILOR si solutiile din PORTOFOLIUL ISCUSIT, la NUTRITIE si PRACTICI AGRICOLE CARE SA SPRIJINE FERTILITATEA NATURALA A SOLULUI, in paralel cu CAPTAREA DE CARBON, la ECHIPAMENTE PENTRU AGRICULTURA DIGITALA furnizate de VANTAGE si finantate de catre ALCEDO.

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.