Omida paroasa a dudului – un daunator polifag periculos

Scris de Echipa Alcedo

Omida paroasa a dudului (Hyphantria cunea) este un daunator polifag extrem de periculos, care ataca peste 600 de specii de plante, inclusiv plante erbacee, arbori si arbusti fructiferi sau ornamentali din pepiniere sau spatii verzi.

Este activa in timpul verii si inceputul toamnei si provoaca pierderi semnificative.

Pentru a combate acest daunator, specialistii ALCEDO recomanda insecticidul biologic DIPEL DF. Se aplica atunci cand se observa primele larve, preferabil in perioadele de hranire activa. Tratamentele se repeta la intervale de 7 – 10 zile pana la incheierea perioadei de eclozare.

Pentru mai multe detalii despre oferta noastra va rugam sa apelati la reprezentantii ALCEDO din zona dumneavoastra. Informatii gasiti si in aplicatia ALCEDO, disponibila in AppStore sau Google Play: https://aplicatia.alcedo.ro/

Echipa ALCEDO

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.