OLEOMAX – solutia inteligenta, iscusita pentru productii maxime

Scris de Echipa Alcedo

Continut maxim de fosfor, potasiu si bor intr-un produs unic

Deficienta de bor apare frecvent la culturile infiintate pe soluri nisipoase si cu pH ridicat sau pe solurile cu un continut ridicat de calciu, reducand drastic procesul de crestere si dezvoltare al plantelor si a fecundarii florilor. Rezultatul final consta in calatidii cu seminte putine sau seci, pastai cu boabe putine si implicit productii mici si de calitate inferioara.

Chiar si in perioadele ploioase, dat fiind faptul ca borul nu este legat in sol, acesta poate fi spalat usor asemenea azotului si sulfului.

Aplicarea foliara a unui fertilizant influenteaza pozitiv gradul de fecundare al florilor si poate asigura obtinerea de productii ridicate si de calitate superioara.

Ce fertilizant recomanda specialistii ALCEDO?

OLEOMAX, un fertilizant foliar cu o formula speciala, cu un continut ridicat de fosfor, potasiu si bor, total solubil in apa si rapid asimilabil in plante. Are o formulare inovatoare, fiind un produs cu inalta puritate, liber de sodiu si de carbonati si cu un continut redus de clor.

OLEOMAX creste rezistenta plantelor la inghet si la seceta, influentand turgescenta celulelor si presiunea osmotica, mareste rezistenta la boli, reduce procesul de transpiratie si influenteaza pozitiv continutul de proteine si de ulei.

Aplicat la floarea soarelui, la rapita si la leguminoasele pentru boabe, ajuta la marirea nivelului productiei si la cresterea continutului de proteine si de ulei.

Pentru mai multe detalii despre oferta noastra va rugam sa apelati la reprezentantii ALCEDO din zona dumneavoastra. Informatii gasiti si in aplicatia ALCEDO, disponibila in AppStore sau Google Play: https://aplicatia.alcedo.ro/

Echipa ALCEDO