Odata cu ploile isi vor face aparitia bolile foliare la cereale paioase Schema de aplicare a “FUNGICIDELOR ISCUSITE” la grau, acum in primavara!

Odata cu ploile isi vor face aparitia bolile foliare la cereale paioase
Schema de aplicare a “FUNGICIDELOR ISCUSITE” la grau, acum in primavara!
Dupa mult asteptatele ploi, care au cazut in aceste zile, atentie sporita la cultura de grau cat si la celelalte cereale paioase. Si asta pentru ca odata cu aparitia precipitatiilor se creeaza conditii favorabile de dezvoltare a agentilor patogeni ce produc boli foliare, asa cum este fainarea. In acest context, va prezentam schema de aplicare a “FUNGICIDELOR ISCUSITE” din “PORTOFOLIUL ISCUSIT ALCEDO”. Pentru combaterea bolilor foliare in cultura de grau, in special pentru tratamentul 1 (T1), va recomandam sa utilizati fungicide ca: BUMPER 250 EC, TOPSIN 500 SC, SALVATOR 25 EW (ORIUS 25 EW), CHEFARA (ARTEA 330 EC), TREORIS, ARCHER TURBO, MYCOGUARD 500 SC.
De asemenea, pentru combaterea eficienta a bolilor spicului, pentru tratamentul 2 si 3 (T2,T3), in portofoliul ALCEDO exista fungicide iscusite ca: IMPULSE PRO 425 EC (FALCON PRO), MIRADOR XTRA (ZAKEO XTRA), AMISTAR OPTI. Tot in portofoliul ALCEDO, pentru combaterea bolilor foliare, cu aplicare de la infratire si pana la sfarsitul infloririi va recomandam  fungicidele: AVIATOR XPRO 225 EC, ELATUS ERA, PRIAXOR EC.
Despre modul de aplicare, spectrul de combatere si doza omologata a acestor fungicide iscusite puteti intreba reprezentantul ALCEDO din zona dvs, sau puteti sa ramaneti conectati la intreaga oferta ALCEDO direct de pe telefonul mobil, cu ajutorul aplicatiei ALCEDO pentru fermieri iscusiti, disponibila acum din AppStore sau Google Play: http://aplicatia.alcedoltd.ro/
Echipa ALCEDO

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.