Odata cu caldura, afidele au aparut peste tot!

Scris de Echipa Alcedo

Zilele trecute v-am vorbit despre atacul foarte puternic al afidelor cu care fermierii se confrunta in aceasta perioada. Daca nu se intervine cu masuri de combatere, afidele pot cauza pagube mari, inclusiv moartea plantelor.

Cu ce putem combate?

Continuam prezentarea insecticidelor ce ajuta la combaterea afidelor cu MOSPILAN 20 SP, un insecticid de ultima generatie cu actiune sistemica si translaminara cu mod unic de actiune. Se utilizeaza pentru combaterea unui numar mare de daunatori in pomicultura, viticultura, legumicultura si silvicultura. Poate fi aplicat foliar, dar si ca tratament al semintelor, prezentand o actiune rapida asupra tuturor stadiilor de dezvoltare ale insectelor (oua, larve, adulti). Eficacitatea produsului dureaza 3 saptamani si nu este influentata de temperaturi ridicate, iar la unele culturi, pauza de la tratament la recoltare este de numai o zi.

Pentru mai multe detalii despre oferta noastra va rugam sa apelati la reprezentantii ALCEDO din zona dumneavoastra. Informatii gasiti si in aplicatia ALCEDO, disponibila in AppStore sau Google Play: https://aplicatia.alcedo.ro/

Echipa ALCEDO