O veste buna pentru fermieri!

La cererea fermierilor, insecticidul Nuprid Al 600 FS a primit derogare pentru utilizare la  tratamentul semintei la culturile de rapita pentru combaterea unor daunatori cum sunt puricii cruciferelor (Phyllotreta sp). Insecticidul se poate utiliza de la data de 19.07.2017 si pana la 16.10.2017, respectandu-se recomandarile privind utilizarea, stipulate in autorizatia temporara nr. 2373/21.07.2017.

Deci nu uitati, puteti trata samanta de rapita cu Nuprid Al 600 FS in aceasta toamna, tratamentul efectuandu-se numai de catre operatorii economici ce detin instalatii profesionale pentru tratarea semintelor si care dispun de personal calificat.

Echipa ALCEDO

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.