O veriga importanta in tehnologia de cultura a porumbului o reprezinta erbicidarea

Buruienile pot compromite culturile agricole, daca nu se iau masuri corecte si la timp, iar pierderile sunt date de gradul de imburuienare al culturii. Porumbul are o crestere lenta in primele 4-6 saptamani de la rasarire, asociata cu un numar redus de plante/mp, creand astfel o competitie inca de la inceput intre planta de cultura si buruiana, cu un avantaj major in favoarea buruienilor.

ASTRAL 40 OD este absorbit prin frunze si radacini si se transloca spre tesuturile de crestere, stopand diviziunile celulare si cresterea buruienilor si provocandu-le uscarea.

Spectrul actiunii erbicide cuprinde:

  • buruieni monocotiledonate anuale (incluzand specii de Setaria, Echinochloa, Digitaria, Panicum, Lolium si Avena);
  • buruieni monocotiledonate perene (Sorghum halepense din rizomi si din seminte, Agropyron repens);
  • buruieni dicotiledonate anuale (Amaranthus si specii de crucifere).

Important! ASTRAL 40 OD este compatibil cu fertilizantii foliari MICROFERT U si MICROFERT ZN, dar si cu cei din gama FOLIMAX, exceptie facand FOLIMAX COPPERY-IQ. Se poate aplica in amestec pentru prevenirea carentelor de zinc si a altor nutrienti necesari cresterii si dezvoltarii plantelor de porumb.

Mai multe detalii: https://alcedo.ro/produse/astral-40-od/

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.