O noua fuziune pe piata globala de agribusiness: ADAMA si Sanonda!

De curand, s-a incheiat fuziunea dintre ADAMA Agricultural Solutions si Hubei Sanonda – China. Noua companie va functiona tot sub numele ADAMA, a anuntat noul consiliu de administratie si management. Precizam ca Yang Xingqiang, presedintele companiei ChemChina a fost numit noul presedinte al Consiliului. De asemenea, in staff-ul de conducere au fost numiti noi directori, printre care Ren Jianxin, presedintele ChemChina si Chen Lichtenstein, care a fost numit de noul Consiliu presedinte si CEO a noii companii. Echipa de management globala a companiei ADAMA va conduce compania nou infiintata.

Functiile centrale ale companiei nou infiintate vor continua sa fie difuzate din Israel, incluzand activitatea de cercetare si dezvoltare globala a companiei, inregistrarea si operatiunile. In plus, compania nou infiintata va tranzactiona pe piata bursiera din China, insa obligatiunile ADAMA vor continua sa fie tranzactionate public pe bursa din Tel Aviv.

sursa: www.phillipsmcdougall.com

Preluare din revista Sanatatea plantelor

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.