O cultura de porumb curata de buruieni cu Silver Astral Dual Gold

porumb-boabePorumbul, mai mult ca alte plante de cultura poate avea probleme de imburuienare, si asta din cauza terenurilor necultivate, dar si a practicarii monoculturii. In functie de gradul de imburuienare, pierderile de recolta pot varia intre 50 si 90%. In aceste conditii se impune eliminarea concurentei buruienilor cu ajutorul erbicidelor. Asadar, Alcedo vine in intampinarea dumneavoastra cu pachetul tehnologic Silver Astral Dual Gold. Pachetul are in componenta sa 3 erbicide: Dual Gold 960 EC, Astral 40 SC, Ceredin Super 40 SL.

Dual Gold 960 EC este un erbicid preemergent ce asigura combaterea superioara si de lunga durata, in special a buruienilor graminee, dar si a unor buruieni cu frunza lata. Produsul ramane activ si nu se deplaseaza din zona de germinare a buruienilor. Are o solubilitate ridicata, actionand in stratul superior al solului, chiar si la cantitati mici de precipitatii. Se foloseste in doza de 1,250 l/ha. Inainte de semanat, cu incorporare superficiala (ppi) cu ajutorul combinatorului, sau preemergent, fara incorporare, daca exista umiditate suficienta.

Astral 40 SC, este un erbicid sistemic selectiv care, absorbit prin frunze si radacini se transloca spre tesuturile de crestere, stopand diviziunile celulare si cresterea buruienilor, provocandu-le uscarea. Spectrul actiunii erbicide cuprinde buruieni monocotiledonate anuale (incluzand specii de Setaria, Echinochloa, Digitaria, Panicum, Lolium siAvena), monocotiledonate perene (Sorghum halepense– din rizomi si din seminte, Agropyron repens), precum si dicotiledonate anuale (Amaranthus spp. si specii de crucifere). Astral 40 SC se foloseste in doza de 1,25 l/ha.

Ceredin Super 40 SL este un erbicid sistemic selectiv, cu spectru larg de actiune in combaterea buruienilor dicotiledonate anuale si perene. Se aplica in doza de 1 l/ha, cand porumbul are 4-6 frunze, buruienile au 2-4 frunze, iar palamida este sub 10 cm inaltime.

Pentru pachetul Silver Astral Dual Gold%, la indeplinirea conditiilor contractuale, se obtine o reducere de 28.36%, ajungandu-se la un cost de 269,90 RON/ha fara TVA. De asemenea, pentru cei care doresc sa participe in cadrul programului ALCEDO “Cumperi, acumulezi puncte, castigi garantat!!!”, pachetul poate fi achizitionat la pretul de 376,75 RON/ha, fara TVA, acumuland un numar de 350 de puncte.

Pentru a afla mai multe informatii despre acest pachet, dar si despre alte produse, puteti contacta reprezentantul Alcedo din zona dumneavoastra sau consultati site-ul www.alcedoltd.ro, la sectiunea PRODUSE.

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.