NUPRID OIL, insecticidul eficient in tratamentul de iarna la pomi si vie!

In news-ul de astazi va recomandam insecticidul NUPRID OIL, pe care-l gasiti in portofoliul de produse iscusite ALCEDO, si care se utilizeaza ca tratament de iarna in pomicultura si viticultura. Este eficient in combaterea unor daunatori periculosi care ierneaza in diverse stadii (paduchi testosi, acarieni, afide). Atentie insa! NUPRID OIL poate fi utilizat pana la data de 19 decembrie 2018(urmare a aplicarii prevederilor Regulamentului de punere in aplicare –  783/2018 al UE).

Pentru mai multe detalii despre acest insecticid va rugam sa apelati la reprezentantii ALCEDO din zona dumneavoastra agricola sau ramaneti conectati la intreaga oferta ALCEDO direct de pe telefonul mobil, cu ajutorul aplicatiei ALCEDO pentru fermieri iscusiti, disponibila acum din AppStore sau Google Play: http://aplicatia.alcedoltd.ro/ 
Echipa ALCEDO

Acarianul rosu comun

Paianjenul rosu comun

Paianjenul rosu comun

Afide

Afide

Paduchele din San Jose

Paduchele din San Jose

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.