NUPRID® MAX AL 222 FS, insectofungicidul iscusit de la ALCEDO

NUPRID-MAX-AL-222-FSStiati ca,

NUPRID® MAX AL 222 FS, insectofungicidul iscusit de la ALCEDO, aplicat ca tratament la samanta, la cereale paioase, protejeaza culturile de boli ca: malura comuna, fuzarioza, taciunele zburator,  sfasierea frunzelor, dar si de daunatori precum: viermi sarma, gandacul ghebos si afide?

Mai multe detalii despre acest produs, le aflati de la dr. ing. Sorin STEFAN, director tehnic ALCEDO, urmarind filmuletul de mai jos. De asemenea, pentru a cumpara acest insectofungicid, apelati la reprezentantul ALCEDO din zona dvs. agricola sau puteti da click AICI, pentru alte detalii.

Echipa ALCEDO

Fuzarioza la grau

Fuzarioza la grau

Taciunele zburator al graului

Taciunele zburator al graului

Viermele sarma larva

Viermele sarma larva

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.