NUPRID® MAX AL 222 FS, insectofungicidul iscusit de la ALCEDO

Stiati ca,

NUPRID® MAX AL 222 FS, insectofungicidul iscusit de la ALCEDO, aplicat ca tratament la samanta la cereale paioase, protejeaza culturile de boli ca: malura comuna, fuzarioza, taciunele zburator, sfasierea frunzelor, dar si de daunatori precum: viermi sarma, gandacul ghebos si afide?

Mai mult, pentru un start bun al culturilor, va recomandam sa folositi insectofungicidul NUPRID® MAX AL 222 FS, impreuna cu fertilizantul starter MICROFERT-U, pentru a avea o rasarire uniforma, dar si plante mai viguroase.

Mai multe detalii despre NUPRID® MAX AL 222 FS, le  puteti aflati de la dr. ing. Sorin STEFAN, director tehnic ALCEDO, urmarind filmuletul de mai jos. De asemenea, pentru mai multe informatii puteti da click pe NUPRID® MAX AL 222 FS sau pe MICROFERT-U, iar pentru a cumpara aceste produse, puteti apela la reprezentantul ALCEDO din zona dumneavoastra.

Echipa ALCEDO

NUPRID MAX AL 222 FS

NUPRID MAX AL 222 FS

MICROFERT U

MICROFERT U

Taciunele zburator al graului

Taciunele zburator al graului

Fuzarioza la grau

Fuzarioza la grau

Viermele sarma larva

Viermele sarma larva

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.