Nuprid Al 600 FS poate fi folosit in acest sezon pentru tratamentul samantei la porumb si floarea-soarelui

Nuprid-Al-600Romania a notificat Comisia Europeana privind plasarea pe piata pentru o perioada de maximum 120 de zile a unor produse pentru tratament samanta. Nuprid Al 600 FS, produs de Alchimex este unul dintre ele. Autorizatia a fost acordata pentru utilizarea controlata, in conditii de siguranta a produsului, in vederea combaterii daunatorilor la samanta de porumb si floarea-soarelui, si anume Tanymecus dilaticollis (ratiosara porumbului), Agriotes spp (viermii sarma), Diabrotica virgifera virgifera (viermele vestic al radacinilor de porumb). Autorizarea temporara expira pe 31 mai 2016.
Precizam ca au mai primit derogare si produsele pentru tratament samanta: Cruiser 350 FS, Poncho 600 FS, Seedoprid 600 FS, pentru combaterea daunatorilor de sol la porumb si floarea-soarelui.
Pentru a afla mai multe informatii despre acest produs, dar si despre alte produse, puteti contacta reprezentantul Alcedo din zona dumneavoastra sau consultati site-ul www.alcedoltd.ro, la sectiunea PRODUSE.
Echipa ALCEDO

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.