NUPRID AL 200 SC, protectie sigura si eficienta impotriva daunatorilor la cartof si legume

Culturile de cartof, tomate, castraveti, etc pot fi atacate, in aceasta perioada, de diferiti daunatori, ce va pun in pericol productia. Astfel, la cartofi – Gandacul din Colorado, la tomate – paduchele solanaceelor, tripsul comun, iar la castraveti, atat paduchele verde cat si tripsul comun. Pentru a nu va confrunta cu acesti daunatori, va recomandam astazi, un insecticid eficient, si anume, NUPRID AL 200 SC, produs fabricat in Romania. Acest insecticid este foarte bine absorbit prin frunze si radacini, asigurand plantei o foarte buna protectie fata de acesti daunatori.

Despre eficacitatea acestui insecticid, dozele omologate si daunatorii combatuti, aflati de la dr. ing. Sorin STEFAN, director tehnic ALCEDO, vizionand filmuletul de mai jos.
Echipa ALCEDO

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.