Nu uitati sa “intretineti” miristile! Inlaturati buruienile cu erbicide totale

Dupa recoltarea cerealelor paioase sau a rapitei, va recomandam sa nu evitati erbicidarea miristilor. Trebuie sa stiti ca daca buruienile nu sunt combatute, rezerva de seminte din sol va creste foarte mult. Pentru a preintampina acest lucru, este bine sa nu se neglijeze efectuarea lucrarilor de erbicidat. Asadar, aplicarea erbicidelor totale pe miristi se face atunci cand buruienile sunt in plina crestere, au 15-20 cm inaltime, iar frunzele sunt turgescente. Atentie! Nu se recomanda erbicidarea cand buruienile trec printr-o perioada de stres hidric sau pe vreme caniculara, intrucat efectul erbicidului este mult redus. Erbicidarea se face cu produse pe baza de glifosat, doza stabilindu-se in functie de continutul de substanta activa, variind intre 3,0 si 5,0 l/ha, in 150-200 litri apa/ha. Timp de 2-3 saptamani dupa aplicare nu se va interveni mecanic pe suprafata tratata pentru ca erbicidul sa-si faca complet efectul.

Erbicide totale, precum: Boom Efekt, Clinic Xpert 360 SL, Cosmic, Roundup Classic Pro, Roundup Energy, Taifun 360 SL le puteti folosi si achizitiona din reteaua ALCEDO.

Daca doriti sa aflati mai multe informatii despre aceste produse, dar si despre alte produse de protectia plantelor, va rugam sa luati legatura cu reprezentantul ALCEDO din zona dumneavoastra sau sa consultati site-ul www.alcedoltd.ro, sectiunea PRODUSE.

Echipa ALCEDO

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.