Nu uitati! Inca mai puteti achizitiona NUPRID OIL

Nu uitati! Inca mai puteti achizitiona NUPRID OIL

Insecticid eficient in tratamentul de iarna la pomi si vie!

In news-ul de astazi va reamintim ca inca mai puteti achizitiona si utiliza insecticidul NUPRID OIL, pe care-l gasiti in portofoliul de produse iscusite de la ALCEDO. Este eficient ca tratament de iarna in pomicultura si viticultura, in combaterea unor daunatori periculosi care ierneaza in diverse stadii (paduchi testosi, acarieni, afide).Reamintim ca insecticidul NUPRID OIL poate fi utilizat pana maine, 19 decembrie 2018 (urmare a aplicarii prevederilor Regulamentului de punere in aplicare –  783/2018 al UE).

Pentru mai multe detalii despre acest insecticid va rugam sa apelati la reprezentantii ALCEDO din zona dumneavoastra agricola sau ramaneti conectati la intreaga oferta ALCEDO direct de pe telefonul mobil, cu ajutorul aplicatiei ALCEDO pentru fermieri iscusiti, disponibila acum din AppStore sau Google Play: http://aplicatia.alcedoltd.ro/ 

Echipa ALCEDO

Acarianul rosu comun

Acarianul rosu comun

Paianjenul rosu comun

Paianjenul rosu comun

Afide

Afide

Paduchele din San Jose

Paduchele din San Jose

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.