Nu tergiversati depunerea cererilor pentru subventia la motorina. Termen limita – 31 octombrie 2016

Scris de Echipa Alcedo

erbicideTermen-limita dat de APIA pentru fermieri. Producatorii agricoli din toata tara mai au la dispozitie doar pana la sfarsitul lunii octombrie (31 octombrie 2016) sa depuna la centrele APIA de care apartin, documentatia aferenta pentru a beneficia de ajutorul cuvenit pentru cantitatile de motorina achizitionate si utilizate in agricultura in trimestrul III al anului 2016.

Ajutorul de stat consta in rambursarea diferentei dintre acciza standard si acciza redusa (stabilita la 21,00 euro/1000 litri) pentru motorina utilizata la efectuarea lucrarilor mecanizate in agricultura, a carui valoare unitara, determinata potrivit prevederilor art. 218 din Legea nr. 571/2003, cu modificarile si completarile ulterioare, este de 1,7975lei/litru.

Asadar, beneficiarii depun cererile de solicitare a ajutorului de stat insotite de o situatie centralizatoare privind cantitatile de motorina achizitionate si utilizate in trimestrul respectiv.

sursa: pescurt.ro

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.