Nu ratati banii europeni: 31 ianuarie, termenul limita…

AFIRFermieri, inca mai aveti timp sa depuneti proiecte pentru bani europeni. 31 ianuarie 2017, ora 16.00 este termenul-limita pana la care puteti aplica la Agentia pentru Finantarea Investitiilor Rurale (AFIR) pentru afaceri mici si mijlocii pentru care puteti primi pana la 1 milion de euro.

Banii sunt destinati investitiilor in productia din zona alimentara, cum ar fi brutariile, morile, fabricile de bere sau cele de lactate. Asadar, solicitantii pot depune proiectele pana la 31 ianuarie 2017 ora 16.00 desi termenul initial era 30 decembrie 2016. Proiectele se depun online, pe site-ul AFIR (apdrp.ro sau afir.ro).

sursa: pescurt.ro

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.