Nu omiteti tratamentul de toamna la rapita NUPRID AL 600 FS, protectie maxima si de lunga durata pentru semintele de rapita!

Pentru ca saptamana trecuta am primit derogare pentru utilizarea lui NUPRID AL 600 FS la tratarea semintelor de rapita, astazi vrem sa va aducem in atentie cateva informatii despre acest insecticid. Asadar, NUPRID AL 600 FS este un insecticid, pe baza de imidacloprid, fabricat in Romania, omologat in combaterea puricilor cruciferelor (Phyllotreta sp). Aplicat pe samanta, actioneaza sistemic, fiind absorbit prin radacini si translocat in plantele aflate in curs de rasarire si crestere, asigurandu-le o foarte buna protectie fata de daunatori.

Mai multe informatii despre acest insecticid si dozele omologate le puteti afla de la dr. ing. Sorin STEFAN, director tehnic ALCEDO, urmarind filmuletul de mai jos.

Echipa ALCEDO

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.