Nu omiteti sa va testati fertilitatea solului dumneavoastra

Scris de Echipa Alcedo

foto la 6-11Vremea de afara inca lasa fermierii sa-si desfasoare activitatile agricole, asa ca in newsletter-ul de astazi va reamintim cat este de important sa va testati fertilitatea pamantului pe care-l lucrati. Asa ca, puteti sa recoltati probe de sol pentru a afla ce ingrasaminte si substante nutritive trebuie sa folositi pentru a avea un sol bogat si productiv. Trebuie sa retineti ca utilizarea nerationala a ingrasamintelor, in lipsa unor minime informatii despre sol, poate avea multe efecte negative, de la masiva risipa de bani si pana la poluarea solului si a apelor freatice. Tinand cont de aceste aspecte, companiile Alcedo si Alchimex, doresc ca fermierii sa-si cheltuiasca banii cat mai eficient, prin servicii de analize de sol, prin laboratorul de la Herasti, judetul Giurgiu. Compania Alchimex se numara printre putinele unitati de profil din tara noastra care efectueaza analize complete ale solului, dispunand, in acest sens, de un laborator specializat si dotat cu echipamente de ultima generatie, de inalta performanta la nivel european. Ce analize se efectueaza aici? Ei bine, analize precum: N, P, K, Ca, Mg, pH, conductivitate electrica, humus si textura. Precizam ca procedura de lucru este una destul de facila: fermierul trimite probele catre laborator direct sau prin intermediul directorilor de vanzari ALCEDO, probele sunt analizate apoi i se transmite fermierului fisa cu rezultatele analizelor, interpretarea rezultatelor si, ce este mai important, recomandarile de fertilizare.

Pentru mai multe informatii despre efectuarea analizelor de sol, va rugam sa luati legatura cu reprezentantul ALCEDO, din zona dumneavoastra agricola.

Echipa ALCEDO

 

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.