Nu omiteti plata impozitului pe veniturile agricole Termen limita: 25 octombrie 2016!

Scris de Echipa Alcedo

baniPrima transa din impozitul pe veniturile din activitati agricole trebuie achitata pana la data de 25 octombrie 2016. Fermierii romani vor plati pana la acest termen 50% din impozitul datorat. Este vorba despre activitatile agricole pentru care venitul se determina pe baza de norme de venit, provenind din exploatarea plantatiilor viticole, pomicole, arbustilor fructiferi, cresterea si exploatarea animalelor, inclusiv din valorificarea produselor de origine animala.

Veniturile care nu sunt supuse impozitarii sunt cele obtinute de contribuabilii care detin un numar mic de hectare de teren, sub 2 hectare, iar la animale, sub doua capete la bovine, sub sase capete la porcine, sub 50 capete la ovine si sub 75 de familii la albine. Nu se plateste impozit pentru suprafetele cultivate cu plante furajere, graminee si leguminoase destinate productiei de masa verde, precum si pentru pasuni si fanete naturale, destinate furajarii animalelor din ferma. Cea de-a doua transa de 50% din impozit va fi achitata de fermieri pana la data de 15 decembrie 2016.

sursa: pescurt.ro

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.