Nu neglijati un daunator care face pagube mari in culturile de porumb NUPRID AL 200 SC, insecticidul care va ofera protectie maxima impotriva Diabroticii

In urmatoarea perioada, puteti avea mari probleme in culturile de porumb cu viermele vestic al radacinilor de porumb (Diabrotica virgifera virgifera), fapt pentru care in news-ul de astazi vrem sa va oferim solutia eficienta pentru a stii ce aveti de facut la momentul aparitiei acestui daunator. Solutia este NUPRID AL 200 SC, insecticid fabricat in Romania, cu un spectru mare de combatere. Este important de stiut, ca adultii, dupa aparitie ataca frunzele, apoi se hranesc cu polen, dupa care ataca matasea abia aparuta. Daca atacul se produce inainte de polenizare, pot aparea stiuleti sterili. Atacul produs de adulti este periculos cand acestia sunt in numar mare, si inainte de polenizare. Chiar daca atacul adultilor este mai putin periculos decat atacul larvelor, prin tratamentul cu NUPRID AL 200 SC se elimina adultii, ciclul biologic al insectei este oprit, deci se reduce foarte mult rezerva daunatorului din sol, in felul acesta limitandu-se atacul daunatorului in anii urmatori. Pe langa combaterea Diabroticii, acest insecticid este util si in culturile de legume, dar si cartof.

Mai multe detalii despre acest insecticid, aflati de la dr. ing. Sorin STEFAN, director tehnic ALCEDO, urmarind filmuletul de mai jos. De asemenea, pentru a cumpara acest insecticid, apelati la reprezentantul ALCEDO din zona dvs. agricola.

Echipa ALCEDO

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.