Nu neglijati erbicidarea miristilor!

volbura- subiectul 1Ploile din ultimele saptamani au favorizat dezvoltarea buruienilor, iar daca acestea nu sunt combatute vor face ca rezerva de seminte din sol sa creasca considerabil.

In acest sens, noi va recomandam sa nu neglijati in aceasta perioada erbicidarea miristilor. Asadar, aplicarea erbicidelor totale pe miristi se realizeaza cand buruienile sunt in plina crestere, au 15-20 cm inaltime, iar frunzele sunt turgescente. Doza de erbicid folosita pentru produsele cu continut de 360g/l glifosat este de 4-5 litri pe hectar si se majoreaza cu 10-20% daca buruienile sunt imbatranite sau daca terenul este puternic infestat cu volbura, mur, boz sau trestie.

Atentie! Erbicidul se aplica in 150-200 litri apa pe hectar. Timp de 2-3 saptamani dupa aplicare nu se va interveni mecanic pe suprafata tratata pentru ca erbicidul sa-si faca efectul complet. Printre cele mai cunoscute erbicide totale, va enumeram: Clinic 360SL, Cosmic, Glyphogan 480SL, Roundup si Roundup Energy.

Daca doriti sa procurati aceste erbicide, puteti consulta reprezentantul ALCEDO din zona dumneavoastra sau puteti intra la sectiunea PRODUSE.

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.