Nu neglijati daunatorii de depozit

Scris de Echipa Alcedo

Sitophilus granarius

Sitophilus granarius

Pericolul infestarii cu daunatori de depozit exista in permanenta, asa ca, nu neglijati controlul periodic al produselor agricole depozitate. Printre daunatorii care fac mari probleme enumeram: gargarita graului – Sitophilus granarius, gandacul din Surinam – Oryzaephilus surinamensis, gargarita orezului – Sitophilus oryzae, cariul cerealelor – Rhyzopertha dominica, gandacii fainii – Tribolium confusum, Tribolium castaneum, molia fructelor uscate –Plodia interpunctella, gargarita fasolei – Achanthoscelides obtectus, acarianul fainii –Acarus siro, dar si rozatoarele (soarecele de casa – Mus musculus, sobolanul cenusiu – Ratus norvegicus, sobolanul negru – Ratus ratus etc.). Pentru combatere, puteti utiliza cateva insecticide si rodenticide pentru dezinsectia si deratizarea depozitelor. Din gama insecticidelor, pentru combaterea daunatorilor de depozit, puteti apela la: Actellic 50 EC, Agroxin, Quickphos-up, K-obiol EC 25, Reldan 22 EC, iar din gama rodenticide: Bromakol, Protect B Pellets sau Protect Bait Blocks.

Asadar, pentru cei dintre dumneavoastra care doriti sa achizitionati aceste produse, dar si alte produse fitosanitare, va rugam sa luati legatura cu reprezentantul ALCEDO din zona dumneavoastra agricola sau sa intrati pe site-ul www.alcedoltd.ro, la sectiunea PRODUSE.

Echipa ALCEDO

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.