Nu lasa samanta de cereale paioase la voia intamplarii!

Scris de Echipa Alcedo

Cu totii stim ca, fara o samanta de calitate si un tratament adecvat impotriva daunatorilor din sol, dar si a bolilor cu transmitere prin samanta, startul unei culturi poate fi afectat si, in consecinta, rezultatul poate fi diminuarea productiei sau chiar intoarcerea culturii.

Pentru un start bun al culturilor, o rasarire uniforma si plante mai viguroase, va recomandam sa folositi, pe langa insecticid si fungicid, si fertilizantul starter MICROFERT-U, in doza de 2,5 l/t samanta, reducandu-se in mod corespunzator cantitatea de apa.

Pentru a beneficia de un PRET ATRACTIV am pregatit pentru dvs. 4 pachete tehnologice, respectiv:

  • PACHETUL LANGIS AMIRAL PROFFY: care contine LANGIS (300 g/l cipermetrin) + AMIRAL PROFFY 6 FS (tebuconazol 60 g/l)
  • PACHETUL LANGIS AMIRAL PROFFY PLUS: care contine LANGIS (300 g/l cipermetrin) + AMIRAL PROFFY 6 FS (tebuconazol 60 g/l) + MICROFERT-U.
  • PACHETUL LANGIS AMIRAL NEO: care contine LANGIS (300 g/l cipermetrin) + AMIRAL NEO (ipconazol 15 g/l)
  • PACHETUL LANGIS AMIRAL NEO PLUS: care contine LANGIS (300 g/l cipermetrin) + AMIRAL NEO (ipconazol 15 g/l) + MICROFERT-U.

Atentie! O alta regula importanta si care trebuie respectata este semanatul la o adancime corespunzatoare (2,5-4 cm), adica nici prea adanc, dar nici la suprafata.

Pentru mai multe detalii despre oferta noastra va rugam sa apelati la reprezentantii ALCEDO din zona dumneavoastra. Informatii gasiti si in aplicatia ALCEDO, disponibila in AppStore sau Google Play: https://aplicatia.alcedo.ro/

Echipa ALCEDO